17/09/2008

message de nos amis néérlandophones ( notre team coach et son assistant) à leurs familles

Ziehier  het  korte verhaal van de twee teamleaders van “Team de Lux”.  Het is voor ons beiden een ongelooflijke ervaring om samen met onze drie renners (Francis, Phil en Thierry) de Trans Austria te beleven.      We hebben hier al zoveel meegemaakt dat het moeilijk is om dit allemaal te beschrijven.  Maar we doen ons best om een klein overzichtje te geven.  De resultaten van onze renners zijn zeer goed.  Na vier dagen staat Francis (ons  “oudje”) tweede in het totaal klassement van de Grand Masters.   Ons koppel  Phil en Thierry staan achtste in het totaal klassement bij de Masters.  We mogen dus stellen dat ze goed bezig zijn maar wat wil je met zo’n twee teamleaders!!!  Het vertrouwen is hier groot dat onze Francis zijn podiumplaats zal kunnen behouden tot op het einde, zeker nu hij in de koninginne-etappe heeft stand gehouden.  Dat wordt dus een feestje zaterdagavond!

Natuurlijk is er veel meer dan enkel het wielrennen.  Zo hebben we hier al alle weersomstandigheden meegemaakt.  Zon, regen en sneeuw.  Het was zelfs zo erg dat een etappe werd afgelast wegens te slechte weersomstandigheden in de bergen.  De hotels zijn zeer goed en we worden culinair toch wel in de watten gelegd.  Het zal dus afkicken worden wanneer we maandag terug thuis zijn. 

Kortom het gaat ons hier prima en we hopen met een overwinning van Team de Lux naar huis te komen.  Groeten aan iedereen

22:09 Écrit par Thierry&Phil dans Algemeen | Lien permanent | Commentaires (2) |  Facebook |

Commentaires

groeten Hallo Team de Lux leden. Hier groeten van uw vlaamse collega's. Ondanks de slechte start met regen en sneeuw hebben we het geluk gehad om toch de rest van de week droog te rijden. De prestaties zijn op het lange seizoeneinde navenand maar daarom meer gewardeerd. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen bij één of ander evenement. De naam en de groen truien zullen we niet vergeten. Groeten van Dirk, Dirk, Peter en onze mobilhomrijder Laurent. En chapeau voor juliie prestaties.

Écrit par : dirk rapol | 26/09/2008

出会い系サイト スタービーチhttp://star-beach.alexander-macgregor.com/">スタービーチ href="メル友http://mailpolka.www-rzd.com/">メル友 href="セフレhttp://sefu.wes-web.com/">セフレ href="無料出会い系サイト" target="_blank">http://muryodeaiai.uff-da.com/">無料出会い系サイト

Écrit par : 出会い系サイト | 29/09/2009

Les commentaires sont fermés.